1 may 2011, 10:33

Въпроси 

  Poesía
476 0 2

Защо забрави светлите дела?
Кога загуби вярата в доброто?
И толкоз злоба от къде събра?
За мъст кога замрежи се окото?

Защо превърна рая ми във ад?
Какво поиска и не го получи?
Как да забравя думите ти, как?
С вечната любов какво се случи?

Къде захвърли светлия си лик?
Защо го замени с пренебрежение?
Кога превърнах се в кошмарен вик?
С какво заслужих твоето презрение?

Защо забрави какво значи доброта...
Кога на дявола душата си продаде?
Нима проклятие днес е любовта?
Когато всичко взе, какво ми даде?

© Феникс Феникс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • Защо забрави какво значи доброта...
    Кога на дявола душата си продаде?
    Нима проклятие днес е любовта?
    Когато всичко взе, какво ми даде?
    Прекрасно!Благодаря...
Propuestas
: ??:??