Въпроси
Защо ли пак не съм спокойна?
Защо в главата ми бушува буря?
Защо ли пак по сто въпроса
горят ме, отговор да търся?
В среднощни щения не спи душата,
развихря се и път намира,
до отговорите сама достига
в прочетена" случайно" книга.
След туй съм като преродена!
Пречистена, ефирна, лека...
С душа летяща, окрилена...
Уви, спокойствие до време.
А после колелото на живота
отново ще се завърти
и ще докара куп въпроси нови...
Иди, че им отговори...
01.2011.
© Сиси Todos los derechos reservados
Жо
Благодаря!