31 ene 2007, 21:20

Въпроси 

  Poesía
828 0 9

Въпроси


Как да укротя вятъра в себе си,
който бушува?

Как да усмиря морските вълни,
които ме блъскат
и водата, която ме дави?

Как да утоля жаждата на пустинята
изгаряща в мен?

-Като се слееш с онзи, когото душата обича -
ми отвръща мъдрата пролет.

© Златка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??