31 янв. 2007 г., 21:20

Въпроси 

  Поэзия
827 0 9

Въпроси


Как да укротя вятъра в себе си,
който бушува?

Как да усмиря морските вълни,
които ме блъскат
и водата, която ме дави?

Как да утоля жаждата на пустинята
изгаряща в мен?

-Като се слееш с онзи, когото душата обича -
ми отвръща мъдрата пролет.

© Златка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??