18 nov 2007, 20:26

Въпроси 

  Poesía
678 0 4
Защо живеем в свят,
изпълнен с корупция и омраза;
защо ценностите мрат,
сякаш поразени от зараза?
Защо неможещият успява
с помощта на някой друг,
а трудът на гения
бива захвърлян като боклук?
Защо хората са заслепени
от власт и пари -
не разбират ли,
че това са черни дни?
Защо всеки гледа
към миналото проклето -
погледни напред -
към бъдещето на детето!
Нека то бъде осеяно
с щастие и свобода,
тъй както полето бива посеяно
с надежда за хубави жита...
Нека бъде обсипано
със знания и много любов,
тъй както се създава
всеки нов живот!...
Нека сме свободни
да изберем пътя свой -
винаги енергични
и никога в застой!!!

© Севда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??