1 jul 2008, 11:30

Въпроси 

  Poesía » De amor
656 0 4
 


Въпроси...

 

 

Колко дълго без теб съм живяла?!
Колко време без теб пропилях?!
Колко думи напразно изричах
и мечтала съм ти да си в тях?!


    Колко сълзи за тебе изплаках...
    и пътеки към теб извървях?!
    В колко много лъжи пак повярвах,
    за да стигна до тебе сега?!


       Колко още любов ще жадувам...
       Колко нощи ще тръпна по теб?!
       Колко сънища пак ще сънувам...
       за да стигна до твойто сърце?!

MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??