1 июл. 2008 г., 11:30

Въпроси 

  Поэзия » Любовная
701 0 4
 


Въпроси...

 

 

Колко дълго без теб съм живяла?!
Колко време без теб пропилях?!
Колко думи напразно изричах
и мечтала съм ти да си в тях?!


    Колко сълзи за тебе изплаках...
    и пътеки към теб извървях?!
    В колко много лъжи пак повярвах,
    за да стигна до тебе сега?!


       Колко още любов ще жадувам...
       Колко нощи ще тръпна по теб?!
       Колко сънища пак ще сънувам...
       за да стигна до твойто сърце?!

MariAngel

© Марияна Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??