18 may 2010, 21:57

Въпроси 

  Poesía
464 0 0

Къде е Слънцето, когато спи?
Сънува ли?
Затваря ли очи?
Мечтае ли си за нощта
да му предложи хладина?
Едничка, нежна, звездна нощ...
Или в изгарящата мощ
и силата на свойто тяло,
от себе си погълнато изцяло,
живее без копнежи и мечти?
И без въпроси, от които да боли.

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??