27 nov 2011, 19:07

Върни се при мен 

  Poesía » De amor
1299 0 2

Искам пак да бъдем двама

като миналата вечер.

Искам те, а теб те няма  -

самотна съм,когато си далече.

 

Искам в твоята прегръдка

да се сгуша като малко дете.

Искам да усетя пак онази тръпка,

когато нежно ме докосваш с ръце.

 

Искам пак да посрещнем зората,

усмихнати, с красиви мечти.

Но вместо теб - е тук самотата,

гостенка, която не иска да си върви.

 

Присъствието ù ми е неприятно -

постоянно върви след мен.

Натъжава ме и прави всичко наобратно -

нощта превръща в ден.

 

Моля те, върни се, мили -

искам да те видя, щом отворя вратата.

Помогни ми, аз вече нямам сили

да се боря със самотата.

© Катя Бобойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??