25 ago 2012, 10:28

Върти се колелото 

  Poesía » Filosófica
531 0 1

               Върти се колелото

 

   Върти се Колелото

 надясно или наляво -

 започне ли хорото,

 ти хопай-тропай здраво.

 

 Да тропаш на хорото -

 го правиш щеш-не щеш,

 но гледай в Колелото

 ти прът да не завреш,

 

 че мигом то те смазва

 и ставаш на пихтия -

 не слушаш ли, наказва

 с острата балтия.

 

 Върти се Колелото -

 не чакай то да спре,

 а друсай си хорото -

 дано е за добре.

© Цвятко Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??