Аз сега ще ви разкрия,
моята мечта,
да си имам вертолет,
и да си летя навред.
Който има вертолет,
знае толкова неща,
ех, да можех с вертолет,
аз по цял ден да летя.
Ще отида в пустиня,
ще летя над океан,
ще отида там където,
свършва сушата в морето.
От високи планини,
и дълбоките реки,
вече няма да се спра,
аз ще мога да летя.
© Ивета Todos los derechos reservados