15 jun 2006, 21:24

Върви си!!! 

  Poesía
859 0 1
В очите ми няма вече сълзи,
а в сърцето ми няма вече любов.
За мен ти вече не съществуваш.
Не чувам вече твоя глас,
не виждам вече твоите очи.
 Не те обичам!
          Не ти вярвам!
                     Върви си!
Не искам да те виждат моите очи
и не искам да си спомням за твоите лъжи!

© Тереза Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??