4 mar 2007, 10:10

Върви си 

  Poesía
753 0 3
Когато решиш да си отидеш,
отегчен от всички и от мен –
аз няма да те спра!
Свободен си. Върви!

Върви – назад не се обръщай!
Върви – за мене забрави!
Любовта в омраза не превръщай.
Заличи ме, а след това ме замени!

© Камелия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??