29 may 2018, 23:03

Вървя 

  Poesía
601 0 3


Вървя

Елеонора Крушева

 

Вървя през времето 
по своите пътища 
и тръните чистих с голи ръце. 
По пътя си даже...  
и хули намирах, 
а някъде срещах доброто сърце! 
По въглени живи 
минавах в молитва - 
с пречистваща сила 
поемам напред. 
Тръните вече  оставих да съхнат, 
за дъжд, да се молят 
в житейския ред. 
Вървя към мечтите си 
по бяла пътека...   


21.05.2006

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

41 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??