10 feb 2012, 19:38

Вътрешно уби ме ти 

  Poesía
652 0 2

Проклети да са всички,
проклета нека съм и аз!
Живота си съсипах,
а ти съсипа нас!

Хора наранявах
и сега страдам двойно и за тях!
Обичах те и ти прощавах,
а ти разби живота ми на прах!

Обърна се и ме остави.
Как можа, по дяволите,
сърцето ти да го направи?

Съсипвах и стъпквах всеки шанс за нова любов.
Чаках теб, надявах се да станеш готов.
Чаках те напразно и сега дори не ме боли.
Не виждаш ли какво направи?
Вътрешно уби ме ти...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Неподозирана жестокост - да бъдат занимавани толкова посетители на сайта с любовните кавги на една страдаща поетеса! Как можа, по дяволите, сърцето ти да го направи - вътрешно уби ме ти...
  • Дай друго!
Propuestas
: ??:??