28 may 2009, 21:49

Възбуда 

  Poesía » Erótica
2253 0 2

Стоя пред теб...

С горещи устни ме докосваш,

ръце прокарваш по моите бедра.

Разтваряш ги...

И в дива страст потапяш се сега.

Проникваш бавно...

А жаждата ми...

става все по-жарка.

Как искам цялата във теб да се разлея,

да ме докараш до екстаз

и от възбуда пак да полудея!

 

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??