3 jun 2008, 8:46

Въздействие 

  Poesía » De amor
853 0 25

Нека те мами насън и наяве.

Нека те стига и с дъх, и с ръце.

Всичко, което след нея остава,

вятър го смита, подобно перце.

 

Може и аз да съм сенчица бледа,

лятна росица, отбрулен листец...

Може. Но знаеш, че щом ме погледнеш,

мълния ставам. И падам връз теб.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??