В Ъ З К Р Е С Е Н И Е
Почукай ми! Аз чакам с нетърпение.
Слухът ми в струна нежна Теб зове
и нотката за мене е вълнение
от гамата на твойте звукове.
От „До” до „До” душата ми Те слави.
От До” до „До” е Вярата във мен,
но ето тя прелива и ме прави
щастлива за пристигащия ден.
Възкръснах, за да срещна Възкресение.
От кръста чрез кръвта се аз спасих.
Ти прати моя грях на вечно тление.
За Тебе чиста аз се днес родих.
О,Боже мой-спасителю могъщи,
за моя грях – невинен Ти умря.
Иисусе мой – Учител вездесъщи,
към Тебе викам пак: Благодаря!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
пустиня.
Желая ви приятна вечер и спокоен сън!