10 dic 2017, 22:12

Възможно ли е 

  Poesía » De amor, Otra
676 4 1

Възможно ли е да страдаш за нещо, което 
никога не си имал, 
никога не си докосвал,
никога не си изпитвал?

 

Възможно ли е да обичаш някого, когото
никога не си целувал,
никога не си прегръщал,
никога не си познавал?

 

Възможно ли е, или не, защото
Страдам и обичам...
Без да съм докосвала.
Без да съм целувала.
Без да съм познавала.

 

А възможно ли е да съм влюбена във сенки,
В тихи призраци,
В несбъднати мечти?
Страдам ли по нещо невъзможно
Или
Трябва да излъжа, 
Въпреки че адски силно ме боли?

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Възможно е, щом самата мисъл носи болка не само на една душа.
Propuestas
: ??:??