Възможно ли е да страдаш за нещо, което
никога не си имал,
никога не си докосвал,
никога не си изпитвал?
Възможно ли е да обичаш някого, когото
никога не си целувал,
никога не си прегръщал,
никога не си познавал?
Възможно ли е, или не, защото
Страдам и обичам...
Без да съм докосвала.
Без да съм целувала.
Без да съм познавала.
А възможно ли е да съм влюбена във сенки,
В тихи призраци,
В несбъднати мечти?
Страдам ли по нещо невъзможно
Или
Трябва да излъжа,
Въпреки че адски силно ме боли?
© Роси Все права защищены