Възможно ли е времето да върна
и отново в прегръдките ти да заспивам?
Вечер да ме притискаш до себе си,
а сутрин да се будя за теб и любовта ни.
В страстта ти цяла да изоря,
устните ти да ме изпиват без жал.
По гърба ти да личат моите нокти,
видя ли ги, ще знам — ти си само мой!
Възможно ли е отново да те имам
и отново моята любов да бъдеш ти?
Възможно ли е отново да те обичам
за цял един съвместен живот?
17.06.2020 г./ 18:25 ч.
© Мечтателка Todos los derechos reservados