11 mar 2012, 14:53

Възмутена 

  Poesía » Otra
475 0 0

Искам сега с Вас да споделя
колко съм възмутена аз
от тез жени неразумни,
що захвърлят рожбите свои
като вещи ненужни.

Що за майки са това?
Сърце или камък имат те? 
Че ей така, с лека ръка,
захвърлят своите деца

и ги обричат на ненужна самота.
Как сърцето им позволява
да сторят това?

Та рожбите им свидни
да скитат от дом на дом,
без да са познали майчина милувка.
Без да знаят те, горките,
що е туй майчината обич.
Обичта, най-свята на земята.

Децата от Бога са ни дарени,
да се грижим ний за тях
и с любов да ги даряваме,
а не да ги захвърляме
като вещи ненужни. 
Децата са радостта
във всеки дом по света.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??