17 may 2013, 15:14

Възродена в тъмнината 

  Poesía » Filosófica
440 0 0

Наранената душа не обвинява,

тя търси причината в свойто сърце,

усмихната през сълзи се изправя

и тръгва смело да се раздаде.

 

Възражда се отново в тъмнината,

дори разтърсена от страх и болка,

върви изправена към Светлината

и дава пример по достойнство.

 

Когато щастието си изстрада,

ще стане силна и открита,

ще вижда в бъдещето, ще помага

на другите да станат по-велики.

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??