17.05.2013 г., 15:14 ч.

Възродена в тъмнината 

  Поезия » Философска
439 0 0

Наранената душа не обвинява,

тя търси причината в свойто сърце,

усмихната през сълзи се изправя

и тръгва смело да се раздаде.

 

Възражда се отново в тъмнината,

дори разтърсена от страх и болка,

върви изправена към Светлината

и дава пример по достойнство.

 

Когато щастието си изстрада,

ще стане силна и открита,

ще вижда в бъдещето, ще помага

на другите да станат по-велики.

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??