1 ene 2009, 13:55

Вземи ме... 

  Poesía » De amor
735 0 2

Аз те моля, птицо моя, полети!
Превърни любовта ми в лудост!
Сграбчи ме силно в ръцете си!

 

Аз те моля, падам на колене!
Изтръгни сърцето ми!
Душата ми отдавна мъртва стене...

 

Ти, птицо проклета, ела!
Вземи ме!
Аз съм прокълната черна прокоба
в едно изгубено, безмислено време...

 

Разпери криле и прегърни ме!
Нека падам пак надолу,
ти не веднъж уби ме...

 

И нека те запомня горда в своя полет
към небесата на новото бреме,
там, където няма лудост,
ала ме няма и мене...

© Надя Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С 2 години закъснение - Благодаря
  • Недей се отчайва толкова , мило момиче ! цял живот е пред тебе , толкова неща ще преживееш ! Пожелавам ти истински да бъдеш обичана !
Propuestas
: ??:??