30 jul 2008, 7:39

without you... 

  Poesía » De amor
553 0 0
Необичайно хладни,
свършват последните дни.
Споделени,

но сякаш откраднати.
Вечерно леко ръми
на капчици дребни,

рисуващи, на задните
автомобилни светлини,
отделни

нежно спомняни кадри
и други измислени,
за последно.

Необичайно хладни,
свършиха последните дни.
уморени,

насила откраднати.
А горещите идни
са не с теб споделени.

© Александър Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??