30.07.2008 г., 7:39 ч.

without you... 

  Поезия » Любовна
552 0 0
Необичайно хладни,
свършват последните дни.
Споделени,

но сякаш откраднати.
Вечерно леко ръми
на капчици дребни,

рисуващи, на задните
автомобилни светлини,
отделни

нежно спомняни кадри
и други измислени,
за последно.

Необичайно хладни,
свършиха последните дни.
уморени,

насила откраднати.
А горещите идни
са не с теб споделени.

© Александър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??