24 mar 2016, 18:39

xxx10 

  Poesía » De amor
338 0 1

                                      На Емо

 

Прости ми! Прости ми за всичко!

Обичах те, как те обичах...

Понякога даже не можех

юзди на страстта си да сложа

и думите все не намирах.

Разбирах те, как те разбирах...

Понякога бях нелогична,

душата ти гола събличах

и исках те само за мене

в безкрайните нощи зелени.

Ти беше ми бряг и утеха

и смях. (Ала него ми взеха.)

Сега само с болка се кича...

Прости ми! Прости ми за всичко!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??