20 abr 2016, 20:36

xxx21 

  Poesía » Otra
500 0 3

                                                   На Емо

Мъко моя, излез от сърцето ми.

Остави ме спокойно да дишам.

Не зачерквай отново небето ми.

Не прави радостта ми излишна.

 

Мъко моя, не ми ръфай дните.

С грозни нокти плътта не раздирай.

Не събуждай в мен демони скрити.

В черни ракли смеха не прибирай.

 

Мъко моя, смили се над мене.

Не ме хващай във бесни капани.

Остави ми поне глътка време,

преди пак твойта паст да нахраня.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??