14 jun 2016, 11:18

xxx37 

  Poesía » De amor
435 0 1

                                                   На Емо

Не си отивай от сърцето ми!

От мислите не си отивай!

Дъхът ти галил е лицето ми,

оставял ме полужива

 

от страст, от обич, от вълнение.

Ти цялата си ме владеел...

Със непонятно настървение

за  мен нарочно си пилеел

 

любими думи, светла нежност

и ласки - те не забравят.

Любов било е. Неизбежни

от  нея белези остават.

 

Не те оставям да си тръгнеш.

И винаги ще си със мене.

Не може лесно да замлъкне

гласът на дните преживени.

 

Сега те нося като тайна

и като грях, като присъда.

Със твоята любов безкрайна

докрай жигосана ще бъда.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??