30 abr 2006, 20:16

Я СИПИ МИ ЕДНА..... 

  Poesía
963 0 17
Я сипи ми една...
Че до болка е празна
душата ми.
Искам да я отхапя...
Болката.
После да я изплюя.
Да спре да горчи,
че ми скапа живота.
Нямат блясък очите ми.
И косите от студ побелели
се свличат по раменете
като крила на птица -
уморени.
Ще пия. Няма да плача.
Бавно капе сърцето ми.
На глътки сипи да изпия
ехото...
Да спре да кънти душата ми.
Сипи, сипи!
Искам да се напия.
Да покрещя.
После да онемея.
Само днес. Утре ще изтрезнея.

© Веска Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??