23 nov 2010, 18:23

Яде ми се нещо сладко и еротично 

  Poesía
527 0 1

торта
облизвам се затварям очи
с връхчето на езика си
правя едно кръгче по края ù
отварям очи и я наблюдавам
галя я мислено с ръце
потапям си пръстчето и бавно завъртам
вземам съвсем мъничко и го облизвам
тоя път го потапям целия
пъхам и още един и още един
навеждам се и захапвам от края ù
поглъщам живот
повтарям потретвам
май ще си хапна още една...

© Жоро Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??