Obra no adecuada para menores de 18 años
Ян Бибиян и Дяволчето Фют
Ян Бибиян и Дяволчето Фют
пият греяна ракия
и играят на барбут! (2)
Двама млади хулигани
сбараха в килера Ани -
Ани с късата пола
и вълшебните бедра.
След това бесняха в бара,
в бара на централна гара,
масите изпотрошиха,
сума ти народ пребиха.
Ян Бибиян и Дяволчето Фют
пият греяна ракия
и играят на барбут! (2)
С вой патрулка ги подгони,
пълна с палки и пагони,
ала блъсна се в дървенце
и умря едно ченгенце!
Мигом скриха се във мрака
със една порочна кака,
тя научи ги неща -
чудни фокуси с уста!
Ян Бибиян и Дяволчето Фют
пият греяна ракия
и играят на барбут! (2)
После гепиха си кран,
караше го Бибиян,
сградата на Общината
изравниха със земята!
Щом извършиха това,
скриха се в една гора,
Кума Лиса им попадна,
за момченца млади жадна!
Ян Бибиян и Дяволчето Фют
пият греяна ракия
и играят на барбут! (2)
© Ян Пипиян Todos los derechos reservados