17 апр. 2010 г., 15:48

Ян Бибиян и Дяволчето Фют 

  Поэзия » Юмористическая
2139 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

 

Ян Бибиян и Дяволчето Фют 

 

 

Ян Бибиян и Дяволчето Фют

пият греяна ракия

и играят на барбут! (2)

 

Двама млади хулигани

сбараха в килера Ани -

Ани с късата пола

и вълшебните бедра.

 

След това бесняха в бара,

в бара на централна гара,

масите изпотрошиха,

сума ти народ пребиха.

 

Ян Бибиян и Дяволчето Фют

пият греяна ракия

и играят на барбут! (2)

 

С вой патрулка ги подгони,

пълна с палки и пагони,

ала блъсна се в дървенце

и умря едно ченгенце!

 

Мигом скриха се във мрака

със една порочна кака,

тя научи ги неща -

чудни фокуси с уста!

 

Ян Бибиян и Дяволчето Фют

пият греяна ракия

и играят на барбут! (2)

 

После гепиха си кран,

караше го Бибиян,

сградата на Общината

изравниха със земята!

 

Щом извършиха това,

скриха се в една гора,

Кума Лиса им попадна,

за момченца млади жадна!

 

Ян Бибиян и Дяволчето Фют

пият греяна ракия

и играят на барбут! (2)

 

 

© Ян Пипиян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хм... никой приказен герой (дори и калпазанските) не заслужава такава орис (и нямам предвид случките в текста). че и "хумористична"?!
Предложения
: ??:??