6 oct 2016, 18:39

yubikiri 

  Poesía
246 0 0

Познавам човек без кутрета.
Шегува се. Или мълчи.
Сърцето му - гладно, душата - проклета,
перчемът му някак стърчи.

Щом чуе японски, той бяга далеч
сякаш попарен от жар.
Дамоклев виси отгоре му меч...
"Християнин пристъпва във бар..."


попов.
 

© Александър Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??