28 nov 2006, 9:11

ЮЖЕН ВЯТЪР 

  Poesía
870 0 3

Южен вятър лекичко повя,

южен вятър леко ме погали.

Южен вятър ли донесе любовта

и в прегръдка нежна ме запали?


Южни ветрове много има,

но един за мене бе незабравим.

Южни ветрове отнасят студената зима,

а този ми донесе миг неповторим.


Южен вятър искам аз да стана

и да нося любовта,

лекичко да те погаля,

докато сънуваш мене през нощта.

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??