8 jul 2009, 0:04  

Като реалност 

  Poesía » De amor
879 0 22

В съня ми идваш – близък и достъпен.
Вървя – прозрачна сенчица до теб.
Догонвам те със ситни бързи стъпки,
усещам как сърцето ми расте.

В съня си моя сбъдната реалност.
Повеждаш ме към други светове.
Там нещо свършва или е начало,
но винаги е светла част от теб.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??