Така забавен е снегът през юли.
Секунда! Всичко побеля.
Коледа е!
Пот студена. Искам нещо!
Искам всичко!
Ще се смея цял живот.
И ще пея,
ще се чукам
и куфея!
А къде ми е шейната?
Плъзгам се надолу.
© Сава Бранич Todos los derechos reservados