27 may 2017, 9:47

За "бившите", които все още обичаме... 

  Poesía » De humor
535 0 0

За "Бившия" ти трябва дипломация.
Всеки път се връща с обяснения.
Недей да спориш, дай му информация,
Туширайки последващи вълнения.

 

Потупай го по рамото, разбираща,
За всяка друга и за дневни драми.
Поръчай му и следваща ракия,
Щом има нужда нещо да забрави.

 

А после му поръчай "две в едно" –
Такси и бира в "Денонощният".
Прати го, тихичко, да спи
И да сънува как било е "снощи".

© Елена Даскалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??