22 feb 2008, 10:56

За цветята и хората 

  Poesía » Otra
912 0 5
 

За цветята и хората

 

Умират хора без да се родят.

Напразно тъпчат бедната земя.

Цветя поникват без да ги садят.

Ухаят и нехаят за смъртта.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??