22 февр. 2008 г., 10:56

За цветята и хората 

  Поэзия » Другая
911 0 5
 

За цветята и хората

 

Умират хора без да се родят.

Напразно тъпчат бедната земя.

Цветя поникват без да ги садят.

Ухаят и нехаят за смъртта.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??