Изсъскай! Като че ли те е страх от слънцето.
Изкряскай! Като че ли мъчи те зората.
Изпискай! Като се протягаш на разсъмване.
Извикай! Като гаснеш в светлината.
Изчезвай! Като бясна и прокудена.
Избягай! Зад памуковите облаци.
Излитай! Преродена и събудена!
Изнизвай се! Безшумно и на тласъци.
Изгрявай! Само нощем на небето.
Пленявай! Невъздържано със тайнственост!
Изливай се! В душата на детето.
Обичай! До пределите на крайности.
Изсъскай! Като че ли те е страх от слънцето.
За да те чуя! Искам те единствена!
Изчезвай! Като бясна и прокудена!
За да те видя! Жадна и убийствена!
© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados
Изсъскай! Като че ли те е страх от слънцето.
За да те чуя! Искам те единствена!
Изчезвай! Като бясна и прокудена!
За да те видя! Жадна и убийствена!