7 jun 2007, 11:00

За да искам прошка  

  Poesía
1104 1 1
Дошла съм тук след толкова време, за да си
върна любовта ти ...
не искам нищо, само да ми обещаеш, че ще се опиташ да ми дадеш
трети шанс !!
Имах втори, ти ми даде, но аз го пропилях като последната глупачка,
сега с кървави сълзи съжалявам за това.

Че  сълзите в очите ми ме изгарят.
Че безразличието ти ме убива.
Вината, че не се върнах, когато можех, ще ме  погуби.
Сега какво се опитвам - да съживя времето ?
Страх ме е, че нямам тази сила да го върна.
Страх ме е, че вече е твърде късно.

Сънищата ми ще ме погубят,
сънувам, че се връщам, но вече е късно,
сънувам, че съм сама на това място, където те видях
за първи път.
Събуждам се, но разбирам, че това не е само кошмар, а
действителност и това ме убива.

Върни се...
Моля те аз през сълзи.
Не мога, не искам без теб да живея.

© Джени-фенка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??