29 oct 2008, 21:54

За да мога... да убия... 

  Poesía » Versos blancos
1093 0 4

 

Такава съм.

Каквато ти ме създаде.

Студена.

Ледена.

Опорочена.

Всяка моя

стъпка следеше,

а накрая без свян

ме предаде...

 

 

А как кърви...

Онази рана...

И как забива се...

Онази болка.

Венозно.

Само с поглед

цялото тяло

беляза.

Кърви...

И е грозно...

 

 

Наранят ли ме, знай,

отмъщавам.

Коварно.

Не си мисли,

че знаеш

всичките ми тайни.

Реша ли в

жертва

да те превърна -

сълзите ще ти върна.

Стократно.

 

 

Из пурпурните

светлосенки,

ако трябва,

ще те търся.

И ще те

открия.

За да мога

пред теб

любовта си от

сърцето

да изтръгна

и...

да я убия...

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??