27 abr 2010, 13:59

За да оцелея 

  Poesía
534 0 0

За да оцелея

 

Храня се с теб и с безкрайните думи,

жигосани в теб, като слънце във ден.

Стена кислородна стои помежду ни,

прояжда гръдта ти, прояжда и мен.

 

От теб черпя мъдрост, а щом съм унила,

проплаквам със теб или бурно се смея.

Храня се с теб, вземам вяра и сила.

Стой до мен, книго, за да оцелея!

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??