22 jul 2018, 12:19

За да остана 

  Poesía » De amor
320 0 1

За да остана
 

Като вълна немирна, непокорна,
устремена към брега ще се затичам,
цялата любов да разпостеля,
да те обгърна  и да те обичам.

 

Постой на този бряг и ме очаквай,
възседнала на прилива шума,
в твойте мъжки длани ще изсипя
припева вълшебен на моята душа!

 

Позна ли ме сред многото жени?
Преминала през толкоз океани,
доплувала до този топъл бряг
до сливане, от обич да остане!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??