25 jun 2010, 8:33

За да се науча 

  Poesía
564 0 7
За да се науча на чакане,
изпих пет галона търпение,
шест отровени крясъка
и вдишах хиляди откровения.

За да се науча да действам,
обходих всички стъпки на живите,
изтанцувах милион чародействия,
Съдбата дърпах за гривата...

За да се науча да се преструвам,
минах всичките маски над ситото.
Хамелеоните вече не струват.
А кой ще плати за изпитото?

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??