25.06.2010 г., 8:33 ч.

За да се науча 

  Поезия
519 0 7
За да се науча на чакане,
изпих пет галона търпение,
шест отровени крясъка
и вдишах хиляди откровения.

За да се науча да действам,
обходих всички стъпки на живите,
изтанцувах милион чародействия,
Съдбата дърпах за гривата...

За да се науча да се преструвам,
минах всичките маски над ситото.
Хамелеоните вече не струват.
А кой ще плати за изпитото?

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??