12 ago 2009, 0:33

За да се пробуди есента... 

  Poesía
403 0 6

 

                                                                        ...dökülsem damla damla...

 

извървях се...

 

по следите

на неслучена

пътека

 

и по стъпките ти

засадих

окапали листа

 

тихо да покълнат

в нежно

цвете

 

за да се пробуди

есента...

 

...

после

покачих се

на високо

 

за да видя

слънцето

завих страха...

 

полетях към теб 

с ръце солени

 

и танцувам

в звездна

тишина...

 

...

а присъдата ми

стене

по скалите

 

бавно

ме поглъща

синева...

 

ти ли си

солената

безбрежност

 

по която

да позная

съвестта...

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??