9 oct 2007, 22:15

За да те има 

  Poesía
874 0 16
До една
всички картини
раздадох.
Оголих стените
до чисто очакване.

Утрото съблякох
до начало и в
диханието му
... сега те има.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??